top of page
  • Obrázek autoraJiří Zdražil

Vítejte na blogu Obrazů v aukci

Aktualizováno: 19. 4. 2023

Vítejte na blogu aukční společnosti Obrazy v aukci, kde se dozvíte vše o uměleckých aukcích a zajímavostech z tohoto světa.

 
Jsme aukční společnost specializující se na prodej aukčních položek, jako jsou obrazy, grafiky sochy a další předměty umělecké a historické hodnoty. Naše společnost je založena na více než dvacetileté zkušenosti v oboru, našem hlubokém zaujetí uměním a znalostmi a zkušenostmi na specifickém trhu s uměním.
Jsme hrdí na to, že poskytujeme nejen kvalitní a profesionální služby pro naše zákazníky, ale díky podpoře současných umělců také aktivními účastníky uměleckého dění.

Na tomto blogu se můžete těšit na různá témata a články od zajímavostí o historii umění až po novinky ze světa uměleckých aukcí. Náš cíl je přinášet kvalitní obsah, který Vám pomůže lépe porozumět světu umění a ukáže Vám cestu, jak se na něm aktivně podílet.

Jsme přesvědčeni, že v naší společnosti najdete jedinečnou kombinaci vášně pro umění a profesionálního přístupu. Těšíme se na spolupráci a na Vaši účast na příštích aukcích.

Děkujeme, že jste si vybrali Obrazy v aukci.


128 zobrazení0 komentářů
bottom of page